Post by cahighvaltider on Feb 25, 2022 0:10:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Subway Princess Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Subway Princess Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничено злато ▞▞▞
▞▞▞ Subway Princess Runner 2022 version ▞▞▞
Има пуно мм.
Волим варијацију из Субваи Сурферс и ликови су уредни. Мало је грешка и желим да на екрану где добијете резултат након трчања, можете кликнути да бисте убрзали, али осим тога, волим игру.
Свидела нам се ова игра. Веома је лака, али неки нивои су тежи
Ова игра је најбоља игра на свету. 😊😊😊😊
Окккк Шифра и да се не прода и да се не 5 и да се не прода
Игрица кида колико је добра препоручујем👍🙂
Ова игра је задивљујућа! Али пуна реклама. Дајем оцену 3 звездице за ову игру. Предлажем вам да инсталирате ову игру.
Добра игра али иске Таккар меин бахут ааге Так нице и игре хаи Имам једну звездицу
Ова игра је потпуна копија сурфера у подземној железници и златне трке која говори. Дефинитивно не бих препоручио ову копију игре. А ликова и скејтборда је тако мало. Да могу овој игри да дам 0 звездица.
Одлична је игрица али додајте мало више препрека да би било занимљивије
Одлицна игрица дала би 1000000000000000 звездица да могу
Супер игра веома добра графика и дајем 100 🌟 звездица
Лепа апликација; али не тако добра. Имао сам много проблема у вези са овом апликацијом, волео бих да буде поправљен
Ова игрица је најбоља 👍👍на свету
Супер трка
Веома је занимљиво. Стварно ми се свиђа
Ово је.......... Свиђа ми се ова игра, али ова игра садржи много додатака, зато јој дајем 2 звездице
Subway Princess Runner Žaid. automat. tna
Subway Princess Runner Arcade xhoj
најбоља игрица најбољаааааааааа 7ј
Ова игра је невероватна и волим да играм ову игрицу и овај гм није досадан хаа још једна ствар што када ми је досадно играм ову игру и онда немам где је моја досадна нестала па волим ух метро
Супер је
Прелепа игра коју волим да играм, али након инсталације неколико дана аутоматски је престала зашто
ОМБ
Пре охладити
Subway Princess Runner Pelihalli dko
Предобро јесте да се некад изнервирам али ми помазе да се смирим када се много стресирам.Одлично👍
Толико ми се свиђа ова игра, прво ми се допало што су новчићи у облику и снег се вуче веома лепо и на крају ми се игра толико свиђа, али један проблем долази толико реклама и дајем 4 звездице ⭐⭐⭐⭐ овој игрици
Додаци су веома иритантни, посебно у игри
Добро је, али не баш
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Arcade ioyn
Лепо је, али после неколико дана, заглави се.. Не ради
Ова игра ме понекад засити када желим да добијем другачији стил одевања.
Добра игра Свиђа ми се ова игра и брзина је веома брза
То је прилично одлична апликација, али понекад и постоје мали проблеми с времена на време да немате новчиће и да
У почетку је било добро док нисам достигао ниво 39, отворила је принцезу која се спремала да отвори нинџу, а онда су ме вратили на ниво 10 где сам морао да поново покренем игру и деинсталирао сам је, али била је добра игра
Ствар је у томе што анимације нису добре и мој уређај није висио сада када преузмем игру виси и субваи сурферс је најбоља игра за трчање
Ова игрица је јако кул
Добра игра, али оглас који сте додали је мој проблем, па вас молим да уклоните оглас који се појављује на екрану
😀😀😀😀😀😀😀😄😄😄😄😄😄💵💵💵💵💵💵💵💸💸💸💸💸💸🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚃🚃🚃🚃🚃🚃🚄🚄🚞🚅🚅🚞🚞🚞🚋🚋🚋 🛤🛤🛤🛤🛤
Супер игрица нема шта
Игрица је супер ❤👌
👍👍
То је заиста невероватна игра и морате је пробати.👍👍👍
Неки пипо р је тешко откључати упркос чињеници да је сама игра забавна. Најизазовнији део је канализација да је толико тешко.
Игра је одузела све што сам купио и све што сам освојио. Сав мој напредак је изгубљен. Речено је да је време за ажурирање и када сам то урадио, тада сам изгубио све. Ова игра мора да има дугме за враћање куповине као што има Субваи Сурфер.
Имам Фејсбук пријаву и не могу да добијем своје претходне нивое на другом уређају са истим лог8н? Молимо вас да порадите на томе. Очекује се да ће одговор знати да је проблем у игри или мом уређају јер у другим софтверима нема тог проблема.
Много ми се допала ова игрица и забављао сам се. Преузми је одмах
Требало би да направите ово 🎮 где чизме могу да скачу по зградама
Не разумем зашто губим напредак и достигнућа након сваког ажурирања. То је тако узнемирујуће. Уживам у игрици, али морам да је деинсталирам јер не желим да почнем изнова.