Post by cahighvaltider on Feb 24, 2022 23:52:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa bodov hack ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Táto hra je naozaj skvelá, ale keď som sa dostal do zlatej ligy, roboti sa stali skutočne operačnými, takže ich pls nahraďte rovnakými robotmi, ktorí boli v železnej lige. Ďakujem, že ste si prečítali môj komentár
Táto hra je podvod. Koncept je dobrý: začína to dobre a je to zábavné. Ale po chvíli sa hra vyrovná, takže môžete pokračovať iba vtedy, ak zaplatíte. Nezáleží na tom, akí ste dobrí, pretože keď sa vám podarí zvýšiť úroveň pomocou ďalších vylepšení atď., hra na vás vrhne toľko a tak silných protivníkov, že UMRIETE. A potom vás požiada, aby ste zaplatili 0,99, aby ste mohli pokračovať. Skutočne dobre zatienený podvod.
Magica.io - Battle Royale Jangovar fbey
Napriek tomu, že som hru miloval, ohodnotil som 1 hviezdičkou kvôli novým úplne nevyváženým postavám, ktoré sa dajú kúpiť iba za diamanty. Na ich potlačenie je potrebných viac ako 5 zásahov, takže zážitok je veľmi frustrujúci. Hra je teraz úplne ptw. Navyše, takmer po každej hre si musíte pozrieť novú reklamu, napriek tomu, že ju už musíte pozerať, aby ste vyliečili svoju postavu. Som jeden krok k odinštalovaniu hry.
Nedá sa pohnúť postavou.
Milujem to plus novú aktualizáciu s mojou obľúbenou offline hrou so zručnosťami ❤❤❤❤❤❤❤
Magica.io - Battle Royale Veiksmas uwn
Najhoršia hra na stiahnutie 1. príliš veľa pridáva 2. chlapci majú aimbot.
Je to celkom zábavné hrať, ale úprimne povedané, reklamy sú skutočne nepríjemné, pretože je ich toľko. Myslím tým, že po dokončení 1. úrovne musím pozerať reklamy.
Dosť chorá hra. Pekné a jednoduché. Jediná vec, ktorú by som zmenil, je tá fialová guľa... je to tá najrozbitejšia vec, čo sa týka rozsahu. Nemôžete byť nikde v jeho blízkosti a stále vás zrazí ako vlak. Okrem toho by som nič nemenil
úžasná hra som ňou stále
Hra v skutočnosti nie je zlá, len vás neustále zahlcuje spamovaním reklamami. Odmietnete bonus za preskočenie reklamy a aj tak dostanete reklamu 😂😂
Toto je veľmi dobrá hra. Simulácie sa mi veľmi páčia. Ale bol som v predposlednej aréne na pódiu 4. Keď som použil reklamu na oživenie, nešlo to, nech som sa snažil akokoľvek. Nakoniec som musel ukončiť a odstrániť ho z posledných a všetok môj pokrok bol preč. Odstráňte reklamy, chamtivá spoločnosť😡😡😡😡😡
Hra je celkom dobrá, nie je naozaj ťažká, ale ani nie príliš ľahká, ale reklamy, môj muž, jednoducho non-stop reklamy, niekedy to začne byť dosť otravné.
Táto hra je celkom meh. A má veľa reklám, takže to kazí zábavu
Páči sa mi hrateľnosť. Páči sa mi, keď je tu možnosť pozrieť si inzerát alebo nie. Nepáči sa mi, že po každej druhej bitke sa pridáva, že sa zdá, že to bolo na to, aby hráčov naštvalo, takže zaplatia prémiu
Dobrý nápad na hru. Veľa nedostatkov a problémov, z ktorých niektoré vymenujem: Po prvé, táto hra očividne chce, aby ste sledovali reklamy. Navyše, hráči vôbec nie sú skutoční. A skutočnosť, že kombinácie prvkov nie sú uvedené, je ťažké vybrať dobré prvky. Nepáči sa mi, že po dokončení 3 úrovní sa všetok váš postup resetuje na iné miesto. To sú len niektoré a najzjavnejšie problémy tejto hry. Myslím, že nápad je dosť dobrý, ale nič iné.
Vy tvoríte túto hru?! Omg vážne! Hra ma žiada, aby som im zaplatil 5 drahokamov a potom 10 drahokamov 15 20 25 drahokamov do 100
Milujem jej naozaj zábavnú hru a pls v ďalšej aktualizácii pridajte nové prvky/kúzla ako svetlo a tmu a tiež pridajte nové úrovne/mapy, hrdinov a prútiky
Magica.io - Battle Royale Hərəkət ntb
Skvelá hra. Ak máte radi len TONU reklám. Toto je v podstate reklamná aplikácia s hrou medzi nimi. Spustiť úroveň...reklama, ďalšia úroveň...ďalšia reklama, inovovať...ďalšia reklama, vyhrať úroveň...reklama, prehrať úroveň...áno, ďalšia reklama. Prekvapuje ma, že vás nenútia pozerať reklamu za to, že ste si ju práve pozreli. Okrem toho je to celkom kreatívne a zábavné. Naozaj som si užil hernú časť... keď som ju mohol hrať.
Dobré
Zábavné
Táto hra je zlá. a je tu recenzný príspevok "OMGGG TO MYSLÍTE VÁŽNE?? NEEXISTUJE VÔBEC ŽIADNE REKLAMY" a ja som povedal "oo táto hra nemá žiadne reklamy, znie zábavne a inštalujem si ju" ALE na každej úrovni, ktorú hrám, je veľa hlúpych reklám recenzia dokonca prisahá "OMG NEMÁ Vôbec žiadne reklamy vývojár opravuje reklamy 🤌🥲 táto hra je taká trashᥬ jeez
... BIz BIzarre BJHZgc BJU-CAMPUS BJq BJs BJv BK's BK+IO BK+LK BK-BNET BK-NET ... Battery/Ring Battery/Ringi Battle-Ax BattleChess BattleForce BattleMech
Táto hra mi nikdy nepomohla, pretože pred 3 dňami som bol op a mám veľa mincí, veľa opčných vecí, ale teraz som na úrovni 1 bol na túto hru naštvaný, pretože to bola chyba alebo niečo (som dieťa, ktoré komentuje)
Saw Machine.io Arkade qew
Umelá inteligencia nepriateľa má počas hry prudké vylepšenia štatistík. Ich HP a útok by boli aspoň 2x väčšie ako vaše. Obrazovka výberu mapy je tiež zbytočná, pretože vám dáva iba možnosť postúpiť do ďalšej úrovne. Nevadí vám získať zlato iba za hranie predchádzajúcich úrovní, ak to bude povolené v budúcich aktualizáciách. Najväčším sklamaním je, že hra neukladá váš postup. Vyčistite vyrovnávaciu pamäť svojho zariadenia a rozlúčite sa so všetkým vybavením, na ktorom ste tvrdo pracovali.
San Andreas Gang Wars - Battle Royale.
Magica.io แอ็กชัน hnal
dobre, je to naozaj zábavné a veľmi ma to baví hrať aj na cestách, keď sa nudím
Na začiatku to bola zábava, ale čím vyššiu úroveň idete, tým je to smiešnejšie. Dostanete zápas s robotmi, ktorí mieria mimo obrazovku, nehovoriac o tom, že majú viac ako 3 000 zdravia, zatiaľ čo vy máte s najväčšou pravdepodobnosťou 350 – 500, takže vás vždy zasiahne jeden výstrel, zatiaľ čo na ich zabitie sú potrebné 4 zásahy. A všetky sa zameriavajú na vás.
Úprimne povedané, vaše nápady na hry nie sú zlé, dokonca môžem povedať, že sú dobré, ALE väčšina vašich popisov hier hovorí, že majú „Online režim“, čo si nemyslím, takže je to online, všetko sú to len A.I./boti. Jediná vec, ktorá je tu online, je obrovské množstvo reklám, ktoré na mňa budete hádzať a nehovorte mi „len si vypni wifi/dátové pripojenie bla bla bla“; Prišiel som sem pre ONLINE REŽIM, ktorý vo vašom popise uvádza, že teraz už viem, že je nepravdivý😒. Toto je len jedna z tých hier, ktoré sú mlynčekom na reklamy.
Zaplatil som prémiu bez reklamy... Ale aj po zakúpení sa v mojej hre stále zobrazujú reklamy pri získavaní drahokamov zo zručností, aké frustrujúce je to? Nahnevaný
sitemap-tag-2.xml
Je to dobré na zábavu, ale keď sa pokúsim vytvoriť súkromnú hru, hovorí mi, že hra sa stále zastavuje
Môžete, prosím, opraviť bod respawnu, pretože niekedy mám nízke zdravie a na inej úrovni stúpim do pasce, a keď zomriem a kúpim si 5 diamantov, respawnujem sa v nepriateľovi ako 1 palec od seba A plssss mám toľko peňazí a nemôžem kúpte si kľúč, pretože potrebujete 5 diamantov, pls môžete urobiť 5 000 zlatých = 1 truhlica s kľúčmi 10 000 zlatých = 1 prémiová truhlica s kľúčmi