Post by cahighvaltider on Feb 24, 2022 23:39:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené zlato ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Hrozně dobrá hra dobrá grafika, zbraně,mapy a skiny
Grafika dobry. Pohyb postav je trash a jako klasicky 80%hracu jsou rusaci 🤣🤣klasika jako vesmes u vsech her co vydali na cod to nijdy mit nebude
Reload c96 je úplně vypnutý, udělejte to znovu a skutečně se naučte, co je skutečné, znovu to nabijte, není to napájeno magnetem, je to stripovací klip nebo kulka po kulce 🙁
Typická válečná hra ... Upgrade zbraní a postavy a také brnění 3 různé typy musí utratit peníze za dobré věci VYSOKÁ cena zbraní... sezónní předplatné rozumné.. ok hra, když nehrajete CALL OF DUTY MOBILE.. také sledování videa pro věci zdarma, kvůli kterým to stojí za to..
World War 2: Shooting Games Laga ttbg
To je skvělá hra. Bylo by lepší, kdyby byl pohyb o něco lepší a lepší skóre. A vyrovnání trvá příliš dlouho. A kromě toho je skvělý a to jsou všechny moje důvody, proč jsem mu dal 4 hvězdičky.
Nemohl jsem se dostat do hry. Mohlo to mít více instrukcí. Nemohl jsem zjistit, jak pracovat s ovládáním
je to dobře zpracované
Neustálé zaostávání! Nelze se správně pohybovat pomalá odezva při pokusu o pohyb doleva n doprava! Vydání začala poslední dva týdny před 22. květnem
Zábavná hra, ale neustále se odpojuje od svých serverů, i když je můj signál silný. U jiných aplikací FPS, které používám, tento problém nemám.
Dobrá hra,doporučuju
Zatím mě to bavilo, ale někdy narazím na hráče se slabšími zbraněmi, než mám já, a i když na ně vyplýtvám všechny své zásobníky, zdá se, že způsobují větší poškození než já a sotva jim po brnění poškrábu zdraví
World War 2: Shooting Games Hərəkət cob
Dobrá hra s dobrým ovládáním, ale vyhrát kohokoli se zbraněmi Supreme prostě zabije každého
Prdel
spousta zpoždění a spousta reklam. mluvím střílejte z MF po dobu 10 sekund na prázdnou vzdálenost a ani ur kulky se nespotřebují ani neutrpí žádné poškození.
Miluji tuto hru, skvělá hra, moje KD je POUZE 15,2 OFFSET JE, obtížné získat lepší zbraňové vybavení atd., aniž byste byli placeným hráčem, se zdá být trochu nespravedlivé...a co sponzorství PROSÍM
Zabití čtyřkolky, řezník atd. se zdá být rozbité. Divné jet 34 a 1 a nezaregistrovat zabití čtyřkolky. To je moje jediné negativum. Těšíme se na další herní režimy, které nejsou založeny na smrtelných zápasech
Rychle se stala jednou z mých nejméně oblíbených her. Příliš mnoho peněz za hraní, pokud nehodláte utratit 100 $, neobtěžujte se
Mám všechny vaše hry, tato je jedna z nejlepších, 3 hvězdičky jen kvůli vylepšení zbraní. Koupíte si legendární zbraň, k upgradu musíte použít zlato!!!A upgrade je velmi drahý. Stříbrnou barvou nelze upgradovat, proto je tato hra velmi drahá. Už jsem utratil 15 $ a sotva cítím, že mám při hraní této hry nějakou výhodu. Takže kluci, pokud chcete vyhrát, musíte pořádně zaplatit!!!!!!
Tff
फूड ट्रक शेफ™ रसोई गेम कैज़ुअल गेम nxv
super zábavný zážitek, jen bych rád viděl snížené ceny
Dobrá hratelnost. Zábava na hodiny, ale potřebuje více map.
Hra je velmi pěkná a plynulá. Vyrobte prosím více map, zbraní a postav. Také prosím pořádejte události a turnaje a pokračujte v aktualizaci hry. Přidejte také audio systém, abyste mohli mluvit s přáteli. Mnohokrát děkuji
Miluju hru, připomíná mi call of duty mobile, protože je prostě jako it. Neměl jsem žádné závady ani zpoždění, PERFEKTNÍ!!!
Skvělá hra. Běží plynule, dobrá grafika. Mnohem lepší než většina FPS her.
Moc dobrá hra má skvělou grafiku a moc dobře se ovládám, můžu jen doporučit určitě má tahle hra před sebou zářnou budoucnost
dávám. tato hra je 3, protože drobné změny sítě vše naruší a vrátí vás zpět na začátek
World War 2: Shooting Games פעולה dcwm
Právě jsem si stáhl aplikaci, ale nemohu se přihlásit do hry
úžasné sezóny 👏😃 ale bylo by skvělé, kdybyste přidali více zemí jako Skotsko a Indie, ale myslím to se Skotskem vážně a také Mexiko Líbí se mi, že jste přidali Francii a Spojené království, pokračujte v práci 👍 přidejte prosím Skotsko a Indii, bylo by to opravdu super kluci kupte způsob, jakým může každý komentovat s odpovědí, jestli se mnou souhlasíte nebo ne, tak prosím přidejte další země, prosím, takže děkuji, pokud to zaškrtnete, ale kromě mých požadavků jsem na této hře závislý! díky za přečtení kluci.
Líbí se mi, že ve hře není žádný systém dosahu zbraní, můžete jen ostřelovat pomocí smg a snadno zabít, také není žádný rozdíl mezi poškozením zbraně úrovně 1 a úrovně 5, můžete k bitvě a zabíjení použít zbraň úrovně 1 každý snadno, pokud není rozdíl mezi poškozením zbraně a kvalitou, proč bych měl trávit čas sbíráním peněz na nákup nové pekelně drahé zbraně? Prosím opravte to
Chtěl jsem znovu změnit svou recenzi na tuto lame hru, mají ji tam, kde jediný způsob, jak upgradovat vaši zbraň, je vidlička přes slot v hotovosti, nemůžete si koupit nové zbraně, pokud neutratíte celou výplatu za získání nové zbraně, upgrady jsou mimo žebříčky, je to hra, kde je vaše nastavení automaticky prohrávat.
Nechápejte mě špatně, hra se mi líbí. Je to příliš snadné. Kdyby to bylo víc tufu, dal bych tomu 4 nebo 5 hvězdiček. Miluji dobrou výzvu. Každopádně dobrá práce na hře. 👍
Vždy ztrácí spojení se serverem, i když je připojení k internetu v pořádku
Je to dobré, ale pokaždé, když vstoupím do hry, najdu zápas a pár minut It Glitch
Zdá se, že by to byla zábavná hra, kdyby byly servery hratelné, stále se spouští a dostávám zprávu, že servery jsou nedostupné
Je dobré, myslím, že způsob, jakým je systém zbraní špatný, by mělo být odemčeno více zbraní a nemělo by být založeno na systému upgradů, ale na systému připevnění, také potřebuje více map. Hra nemá dostatečnou rozmanitost
Edit: od dvou startů do 3.double exp 👍🏽dobrý nápad...teď prosím usnadněte broušení zlata. Je téměř nemožné brousit zlato, alespoň nám dejte zlato v každé bitvě🤷♂️ také co takhle aktualizace grafiky
World War 2: Shooting Games Märulimängud dcew
Myslím, že je to v pořádku, ale nejsem rád, že nepřátelé mohou střílet skrz budovy
Lze
Docela zábavná hra, ale nevím, jak převrátit osu Y.
Nedoporučuji,hodně špatná hra
Zatím zábava. Rád bych viděl více "méně známých" nebo ne jako mainstreamové zbraně, které by si do hry našly cestu. 2. světová válka byla největším technologickým přírůstkem, jaký kdy lidstvo poznalo.... Existuje o f### více ručních zbraní, než kolik vašich waaaaay hrálo 30 střelných zbraní, které C.O.D W.A.W přinesl do herního světa.... Food fer myslel
Není to špatné ale grafika tak z 90. let. A chtělo by to trochu rychlejší přesuny...
Nemohu se připojit k žádnému zápasu kvůli nedostatku populace. takže v podstatě, pokud jste nový, nemůžete hrát kvůli dohazování. Protože nová hráčská základna končí. Takže nakonec hra zemře, protože nemohou stavět nové hráče a ty staré se odinstalují 1:1. 0 hvězdiček, pokud bych mohl.
Zábavné hrát se skvělou grafikou, jen chtít více map a možná vozidel, proto jsem dal čtyři hvězdičky. Jinak skvělá a zábavná hra.
ÚŽASNÁ HRA! Moje současná závislost.. skvělá hra, zbraně a desky! Jak již bylo řečeno, návrhy, jak to trochu vyladit: Musí existovat měřič zdraví/brnění, který ukazuje váš proud, např.; Zdraví 450/400 Armor (nejen v bitvě, ale také na domovské obrazovce) také přidejte do inventáře MINE, CompB a C4 lepkavé bomby nebo killstreak (viditelné pro spoluhráče) a proč jste se po bitvě zbavili souhrnu o tom, kolik střel do hlavy, asistence, dominance atd.. Na to jsem se po bitvě těšil! Stále ☆☆☆☆☆ hra!